Giáo án Tiếng Anh 6 - Tuần 32

TEST 4 – English 6

I/ Aims :

 Students will be able to review all knowledge, new words, and structures from unit 12 to unit 14.

II/ Language contents :

 1.Vocabulary :

 - Names of sports and pastime activities

 - Words to talk about seasons and weather

 2. Structures :

 - Tenses: present simple, present progressive, future with “be going to ”

 - adverbs of frequency

 - Adjectives of weather

 - suggestions

 - like – verb-ing.

 

doc 10 trang Người đăng vuhuy123 Ngày đăng 23/10/2018 Lượt xem 20Lượt tải 0 Download
Bạn đang xem tài liệu "Giáo án Tiếng Anh 6 - Tuần 32", để tải tài liệu gốc về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
Week:
Period:	Date of teaching:
TEST 4 – English 6
I/ Aims :
 Students will be able to review all knowledge, new words, and structures from unit 12 to unit 14.
II/ Language contents :
 1.Vocabulary : 
	- Names of sports and pastime activities
	- Words to talk about seasons and weather
 2. Structures :
	- Tenses: present simple, present progressive, future with “be going to ”
	- adverbs of frequency
	- Adjectives of weather
	- suggestions
	- like – verb-ing.
 Ma Trận English 6
 Chủ đề
 (Recreation)
Nhận biết
Thông hiểu
Vận dụng
Tổng
TNKQ
TL
TNKQ
TL
TNKQ
TL
I/ Listening
5
 2,5
5
 2,5
II/ Reading
5
 2,5
5
 2,5
III/ Language 
 Focus
10
 2,5
10
 2,5
IV/ Writing
5
 2,5
5
 2,5
Tổng
10
 2,5
10
 5,0
 5
 2,5
25
 10
III/ Teaching aids :
 Cassette tape and player, papers, .
IV/ Procedures :
 T talks attendances
 T distributes the papers
 Sts do the writing test
 Sts give their assignments
 T gives feedback and asks sts to prepare the next lesson.
V/ Feedback : 
Đáp Án:
Đề 1:
I/ Listening (2,5 ms)
 1. never 2. often 3. sometimes 4. often 5. usually
Tape transcript:
Nga and Lan never go camping.
They sometimes go to the zoo 
They often go to the park.
They often play sports.
They usually have a picnic in the park
II/ Reading (2,5 ms)
 1. T 2. T 3. F 4. F 5. T
III/ Language focus (2,5 ms)
 1. A 2. C 3. B 4. B 5. C 6. B 7. C 8. B 9. A 10. B
IV/ Writing (2,5 ms)
I play table tennis.
They are playing soccer
What weather do you like?
She usually plays badminton in the fall
Which places are you going to visit?
Đề 2:
I/ Listening (2,5 ms)
 1. never 	2. often 	3. often 	4. usually 	 5. sometimes
II/ Reading (2,5 ms)
 1. F 2. F 3. T 4. T 5. T
III/ Language focus (2,5 ms)
 1. B 2. C 3. A 4. B 5. C 6. B 7. B 8. A 9. C 10. A
IV/ Writing (2,5 ms)
I play video games. 2. I am going to visit Da Lat.
 3. She likes cool weather. 4. We often play volleyball in the summer.
 5. Where are they going to stay?
CAY TRUONG SECONDARY SCHOOL THE WRITTEN TEST 
 Ñeà 1
Full name :	 Subject : English 6
Class: 6 	 Duration : 45 mins
I/ Listening:
Listen to the tape and complete the sentences using the words in the box (2,5 ms) :
 always usually often sometimes never
 1. Nga and Lan .. go camping.
 2. They . go to the park. 
They ... go to the zoo.
They  play sports.
They .. have a picnic in the park
II/ Reading:
 Read the passage and check True (T) or False (F) (2,5 ms):	 
 Phuong and Mai are going on vacation this summer. First, they are going to visit Ha Long Bay for two days. They are going to stay with their uncle and aunt. Then they are going to stay in a hotel in Ha Noi for three days. They are going to see Ngoc son Temple. Next, they are going to visit friends in Hue for two days. They are going to see the citadel. After that, they are going to stay at a friend’s house in Nha Trang for three days. Finally, they are going to stay with their grandmother and grandfather in Ho Chi Minh City for a week.
 1. .Phuong and Mai are going to visit some places in summer vacation.
 2.  ..They are going to visit Ha Long Bay for two days.
 3.  They are going to stay in a temple in Ha Noi.
 4. They are going to stay at a friend’s house in Nha Trang for two days.
 5. . Finally, they are going to visit Ho Chi Minh City. 
III/ Language focus:
 Choose the best option ( A, B, or C) to complete the sentences (2,5ms):
I .. my homework every day.
 	A. do	B. does	C. did
 2. They are .. volleyball now.
 	A. play	B. plays	C. playing
 3. What do you do in  free time?
	A. her	B. your	C. my
 4. How often . Ly go jogging?
	A. do	B. does	C. did
 5. Ba and Lan .. go to the zoo.
	A. fisrt	B. then	C. sometimes
 6. Minh like ...
	A. walk	B. walking	C. walks
 7. It’s . in the summer.
	A. warm	B. cold 	C. hot
 8. How long are you going ?
	A. stay	B. to stay	C. staying
 9. Why don’t we .. to Ngoc Son Temple?
	A. go	B. goes	C. going
 10. What are you going to do . the weekend?
	A. of	B. on 	C. at
IV/ Writing:
 Arrange the given words into the meaningful sentences (2,5 ms):
 Example: do/ What / in / you / the spring / do ?
What do you do in the spring?
1. tennis / play / I / table.
2. are / soccer / They / playing.
3. What / do / like / weather / you?
4. badminton / the fall / She / plays / usually / in.
 5. to / places / Which / you / are / going / visit?
CAY TRUONG SECONDARY SCHOOL THE WRITTEN TEST 
 Ñeà 2
Full name :	 Subject : English 6
Class: 6 	 Duration : 45 mins
I/ Listening:
Listen to the tape and complete the sentences using the words in the box (2,5 ms) :
 always usually often sometimes never
1. Nga and Lan .. go camping.
They . play sports.
They ... go to the park. 
They  have a picnic in the park
They .. go to the zoo.
II/ Reading: Read the passage and tick True or False (2,5 ms):	 
 Phuong and Mai are going on vacation this summer. First, they are going to visit Ha Long Bay for two days. They are going to stay with their uncle and aunt. Then they are going to stay in a hotel in Ha Noi for three days. They are going to see Ngoc son Temple. Next, they are going to visit friends in Hue for two days. They are going to see the citadel. After that, they are going to stay at a friend’s house in Nha Trang for three days. Finally, they are going to stay with their grandmother and grandfather in Ho Chi Minh City for a week.
 1.  Phuong and Mai are going to visit Ha Noi first.
 2.  They are going to stay with their friends in Ha Long Bay.
 3.  They are going to see the citadel in Hue
 4. They are going to visit Nha Trang for three days.
 5.  Finally, they are going to visit their grandparents in Ho Chi Minh City for a week.
III/ Language focus: Choose the best option ( A, B, or C) to complete the sentences (2,5ms):
She .. to music every day.
 	A. listen	B. listens	C. to listen
 2. I am .. my homework at the moment.
 	A. do	B. does	C. doing
 3. Which sports  you play?
	A. do	B. does	C. did
 4. How often does Lan help  mom?
 	A. his	B. her	C. your
 5. They are going to visit Ha Long Bay ..
	A. sometimes	B. usually	C. first
 6. Ba likes ...
	A. swim	B. swimming	C. swims
 7. It’s . in the winter.
	A. warm	B. cold 	C. hot
 8. What are you going to do . Hue.
	A. in	B. to	C. of
 9. What about  to Nha Trang in the vacation?
	A. go	B. goes	C. going
 10. Let’s . some food.
	A. bring	B. brings	C. to bring
IV/ Writing:
 Arrange the given words into the meaningful sentences (2,5 ms):
Ex: do/ What / in / you / the spring / do ?
What do you do in the spring?
1. video / play / I / games.
am / visit / to / I / going / Da Lat.
3. likes / cool / She / weather.
play / often / We / in / volleyball / the summer.
 5. are / they / Where / to / going / stay ?
CORRECTING THE WRITEN TEST
Week:
Period:	Date of teaching:
I/ Aims :
 - T corrects the written test to sts
 - Sts take notes
II/ Language contents :
 Knowledge in unit 12 & unit 14
III/ Teaching aids:
 Textbook, workbook, the text .
IV/ Procedurces :
 T notices some mistakes of the sts’ written test
 Sts notice and write down
 1. They sometimes go to the park.
They often go to the park.
 2. They always have a picnic in the park.
They usually have a picnic in the park.
 3. What do you like weather?
What weather do you like?
 4. She in the fall plays usually badminton.
She usually plays badminton in the fall.
 5. Which are you going to visit places?
Which places are you going to visit?
 6. She cool weather likes
She likes cool weather
 7. Where they are going to stay?
Where are they going to stay?
 8. We play often in the summer volleyball
We often play volleyball in the summer.
V/ Feedback 
UNIT 15: COUNTRIES
A. We are the world. (A1, 2, 3)
Week:
Period:	Date of teaching:
I. Objectives
	- Sts will be able to talk about countries, nationalities and languages.
II. Language content
	1. Vocabulary : 
	- world (n) thế giới - speak (v) nói
	- country (n) quốc gia - nationality (n) quốc tịch
	- language (n) ngôn ngữ
 	2. Structures: 
	 Where are you from?
 I’m from Viet Nam
	 Where is she from ?
	 She is from Viet Nam
III. Teaching aids
IV. Procedure
* Organization 
* Check up the previous lesson 
* New lesson 
1). Warm up
Teacher’s activities
Students’ activities
Content
- T presents the new lesson.
- T asks sts some questions.
- T gives feedback and presents the lesson.
- Sts listen and write down.
- Sts listen and answer.
What’s his name?
Where is he from?
 - Which language does he speak?
2). Presentation
- T asks sst to look at the pictures.
- T asks sts to recognize the countries where each people come from.
- T corrects and asks sts to listen to the tape.
- T presents new words and review structures.
- T gives feedback.
- Sts look at the pictures.
- Sts look at the pictures and answer.
- Sts listen to the tape.
- Sts write down and read the words loudly.
A1. Listen and repeat.
 Canada - canadian
 France - french
 China - chinese
 USA - English
 Japan - Japanese
 Great Britain
 Australia – Australian
 Viet Nam - Vietnamese
 Vocabulary : 
 - world (n) thế giới
 - speak (v) nói
 - country (n) quốc gia
 - nationality (n) quốc tịch
 - language (n) ngôn ngữ
 Structures: 
	Where are you from?
 I’m from Viet Nam
	Where is she from ?
	 She is from Viet Nam
3). Practice
- T asks sts to read all the pictures again.
- T gives feedback.
- T asks sts to ask and answer the questions.
- T checks and gives feedback.
- T asks sst to look at the picture on page 155.
- T asks sts to notices the structures.
- T asks sts to practice the text loudly
- T gives feed back.
- Sts practice loudly.
- Sts practice the questions again.
- Look at the picture on page 155.
- Notices the structures.
- Practice the text loudly
A1. Now ask and answer.
My name’s Laura
 I’m from Canada 
 Where is Laura from?
 He is from Canada.
 Where is  from?
 He is from .
A2. Listen and read.
My name’s Minh. 
I from Viet Nam
I speak Vietnamese
Minh is from Viet Nam.
He speaks Vietnamese.
 Laura is from Canada.
 He speaks English.
4). Consolidation 
- T asks sts to notice the countries, nationalities, and languges.
- Ask Sts practice asking and answering the questions using the table.
- T checks and gives feedback.
- Sts look at the table and read loudly.
- Sts practice asking and answering the questions using the table.
A3. Listen and repeat.
 Minh is from Viet Nam.
 He is Vietnamese.
 He speaks Vietnamese.
 Yoko is from Japan
 She is Japanese.
 She speaks Japanese.
 ..
5). Homework
	- Memorize new words and structures.
 	- Write the answers in the note book
	- Prepare A4, 5, 6, 7 on pages 156-157. 
V. Feedback

Tài liệu đính kèm:

  • docTuan 32 AV6.doc