Giáo án Tiếng Anh 8 - Units 6: The young pioneers club

I. Objectives :

1. Educational aims:

Students get acquainted with the topic “The young Pioneers Club”.

2. Teaching aim :

By the end of the lesson students can ask for favor and offer assistance.

II. Language contents :

1. Vocabulary :

Blind (a), elderly (a), handicapped (a), care for, take part in (phr. V), enroll (v)

2. Grammar:

 - Modal verbs Can/ Could

III. Techniques : Eliciting, ask and answer

IV. Teaching aids: computer, cassette

pictures, cassette, sub board

V. Procedures:

 

doc 40 trang Người đăng nguyenphuong Ngày đăng 09/01/2016 Lượt xem 830Lượt tải 0 Download
Bạn đang xem 20 trang mẫu của tài liệu "Giáo án Tiếng Anh 8 - Units 6: The young pioneers club", để tải tài liệu gốc về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
lay C. playing 	 D. plays 
3. Last year, I used to .. to bed late.
 A. went B. go C. going D. goes
4. She asked me ..the window.
 A. open B. to open C. openig D. opens
5. May I help you ? – Yes... .
 A. No problem B. That’s very kind of you 
 C. Sure. How can I do for you? D. I do 
6. I received my second semester .. a few days ago.
 A. port B. post card C. letter D.report card
7. Nam learns English very .. He always gets good marks.
 A. good B. goodly C. well D. best
8. My result math was poor. My teacher told me..it.
A. improve B. underline C. stick D. highlight 
9you carry this bag for me?
A. May B. Should C. Could D. Shall 
10. The lost shoe is a  story.
A. tradition B. traditional C.traditionally D. traditions
11. Everyone was  as the prince wanted to choose his wife from the village.
A. excite B. exciting	 C. excitedly D. excited
12. Before the festival started, a fairy changed Little Pea’s rags in to clothes.
A. beautiful B. beauty	 C.beautifully D. unbeautiful	
13. The buffalo was grazing in the .
A. flower garden B. field C. wisdom D. straw
14.Recycle we can save .. resources.
A. nature B. natural	 C. naturally D. naturalist
15. Mary said John should . hard. 
A. studying B. study	 C. to study D. studies
4.Production .
-Asks sts to rewite the following sentences as directed 
1. “Can you show me how to work this out?” She said
She told Lan
2. “Don’t open your book, please?” Nam said.
Nam asked me
3. “You should do your homework.” The teacher said.
The teacher said I
4. “Please wait for me outside my office.” She said.
She told me
5. Homework : - Do exercises given by the teacher
- Prepare a TEST 45’.
Students’ activities
-Play game .
-Work in group
-Review the structures
-Give some examples
-Do exercises-Give the answer key and explain
1.A
2. C
3. B
4.B
5. B
6. D
7.C
8.A
9 . C
10. B
11. D
12. A
13. B
14 B
15. B
16. B
-Rewrite the following sentences
1. She told Lan to show her how to work this out.
2. Nam asked me not to open my book
3. The teacher said I should do my homework
4. She told me to wait for her outside her office
Week: 14th	 Preparing Day: 11/11/2013
Period: 40th	 Teaching Day: 19/11/2013
	THE SECOND TEST 
A. Educational aim: Students know how to learn the words in English and they should participate in many society activities. 
B. Teaching aim: Checking the knowledge of students from unit 4 to unit 6 .
II. Preparation: Paper of the test
III. Matrix	MATRIX FOR THE SECOND TEST 
LANGUAGE AREAS 
AND 
SKILLS
WEIGHTING
TOPIC
RECONIGNATION
UNDERSTANDING
APPLICATION
TOTAL
PRONUNCIATION
5%
Pronunciation of the ending "es"
Pronunciation of some easy recognizing sounds
1/0.25/MC
1/0.25 /MC 
0.5pt
VOCABULARY
GRAMMAR
30%
VOCABULARY
Education :Our past, study habits, 
Community: The young pioneer club
GRAMMAR
Tenses: Simple Past, 
Demand and request in reported speech 
Modal verbs: used to.
Gerund: 
Prepositions of time: 
Adverbs of manner
Phrase of adjectives
1/0.25/ MC
 1/0.25/MC
 1/0.25/ MC
 1/0.25/ MC
1/0.25/ MC
1/0.25/ MC
1/0.25/ MC
1/ 025/ MC
 1/ 0.25/ MC
1/ 0.25/ MC
1/0.25 /MC
1/0.25/ MC
3.0pts
SPEAKING
5%
Ask for favors and offer assistance 
Express obligation. 
2/0.25 /MC
 0.5pt
READING
30%
2 reading comprehension tests (110-140 words) about 
 Education :Our past, study habits, 
4/0.25/MC
2/0.25/MC
3/0.5/MC
3.0pts
WRITING
30%
Command, request and advice in reported speech
Writing a letter telling about a future plan.
3/0.5/ Transformation
3/05/ guided writing
3.0pts
total
20/5.0
8/3.5
3/1.5
31/10
IV>Test and marks
THEME : 198
A. PRONUNCIATION
*Choos the word that has the underlined part pronunced differently from others:(0.5 pt)
1. A. places	B. notes	C. sentences	D. houses
2. A. postcard	B. social	C. enroll	D. improve 
B. VOCABULARY AND GRAMMAR
*Choose the most suitable word or phrase to fill in the blanks.(3.0 pts)
3. We joined in the volunteer club to  funds for the poor children and homeless people.
A. do	B. give	C. take	D. raise
4. Nga must fill out this .. form to enroll for the activities for this summer..
A. apply 	B. applied	C. application 	D. applicable
5. The Youth Union’s aims and principles have been . for the young Vietnamese people of today and tomorrow. 	
A. guidelines 	B. personality	C. presidents	 D. citizenships
6. .............. do they water trees and flowers in the garden?- On November 10.
A. Where	B. When	C. How often 	D. How
7. She  her second semester report last month.
A. receives	B. received	C. will receive	D. is receiving
8. The new wife was very . to Little Pea, so she had to do chores all day. 
	A. cruel	B. upset	C. excited	D. magical
9. Her English is very good, so she speaks English ........................
	A. well	B. good	C. bad	D. badly
10. Peter and Susan can’t speak and hear. They are  children . 
	A. handicapped 	B. beautifull 	C. intelligent	D. poor
11. Lan's grand mother used to .................... on the farm
A. living	B. to live	C. live	D. lived
12. My brother loves.. badminton. 
	A. playing 	B. play	C. to play 	D. played 
13. His mother is proud  him A. from	B. of	C. to	D. with
14 .We have a meeting . 7.30am and 9.30am
	A. at	B. on	C. in	D. between
C. SPEAKING
*Choose the most suitable word or phrase to fill in the blanks.(0.5 pt)
15. Ba: Can you do me a favor, Hoa ? 	 Hoa : .
A. Yes. Thank you	B. Sure. That’s very kind of you	
C. Sure. What can I do for you ?	D. No problems
16. Nam: How much time do you spend on English ? - Ba : 
	A. After school	C. More than two hours	B. Read English stories	D. My sister
D. READING
I. Reading the following passage and choose the best answer for each blank.(1.5pts)
There are different ways of learning new words. Some learners (1)...... a list and try to learn them (2)......heart others do not like that . They write examples with new words in order to remember how (3)...... these words. Some of them learn new words by writing each word (4).......its use on a small piece of paper and stick it somewhere in the house so as to remember it (5)....... . They also underline or (6)...... the words they want to learn. 
1. A, read	B. listen	C. do 	D. make
2. A. of	B. for	C. by	D. with
3. A. use	 	B. to use	C. using	D. used
4. A. and	B. so	C. but	 	D. because
5. A. badly	B. good	C. better	D. best
6.A. highlight	B. mean	C. know	D. guess
II.Reading the passage belowcarefully.
Once, there was a girl called Little Red Riding Hood, because of the red hood she always wore. The girl walked through the woods to give her grandmother some food. A wolf wanted to eat the girl but was afraid to do so in public (sometimes there were woodcutters watching). So, he suggested the girl to pick some flowers, which she did. After that , he went to the grandmother’s house . He ate the grandmother, and waited for the girl, disguised as the granmother. When the girl arrived, he ate her too. A woodcutter, however, came to the house and cut the wolf open. Little Red Riding Hood and her grandmother came out unharmed. 
+ New words :	wolf(n): con chó sói	 	hood(n): mũ trùm đầu, 
woodcutter(n) : tiều phu	disguise(v): cải trang 	
* Answer the questions ( 1.5pts):
1. Why was the girl called Little Red Riding Hood ?
2. Did the wolf eat the girl ?
3. Who came to her grandmother’s house to rescue them ? 
E. WRITING
I.Complete each sentences so that the meaning stays the same(1.5pts)
1. The teacher said to me “ You should improve your English”. 
 The teacher said that ....................................................................................................................
2. Nam sait to Hoa “ Can you turn on the television?” .
 Nam asked Hoa...........................................................................................................................
3. The teacher said to us " Don't talk in the class".
 The teacher asked us .................................................................................................................
II. Write a letter , using the given cues(1.5pts).
 Dear Mom and Dad,
1. I/glad / tell / you / that/ I/ going/ join / Y & Y Green Group.
2. The Y & Y/ holding/ environment month.
3. We/ hope/ give/ green color/ city/ and / earn money/ our school Y & Y. 
GOOD LUCK!
THEME : 186
A. READING
I.Reading the passage below carefully.
Once, there was a girl called Little Red Riding Hood, because of the red hood she always wore. The girl walked through the woods to give her grandmother some food. A wolf wanted to eat the girl but was afraid to do so in public (sometimes there were woodcutters watching). So, he suggested the girl to pick some flowers, which she did. After that , he went to the grandmother’s house . He ate the grandmother, and waited for the girl, disguised as the granmother. When the girl arrived, he ate her too. A woodcutter, however, came to the house and cut the wolf open. Little Red Riding Hood and her grandmother came out unharmed. 
+ New words :	wolf(n): con chó sói	 	hood(n): mũ trùm đầu, 
	woodcutter(n) : tiều phu	disguise(v): cải trang 
* Answer the questions ( 1.5pts):
1. Why was the girl called Little Red Riding Hood ?
2. Did the wolf eat the girl ?
3. Who came to her grandmother’s house and cut the wolf open to rescue them ? 
II. Reading the following passage and choose the best answer for each blank.(1.5pts)
There are different ways of learning new words. Some learners (1)...... a list and try to learn them (2)......heart. Others do not like that . They write examples with new words in order to remember how (3)...... these words. Some of them learn new words by writing each word (4).......its use on a small piece of paper and stick it somewhere in the house so as to remember it (5)....... . They also underline or (6)...... the words they want to learn. 
1. A, read	B. listen	C. do 	D. make
2. A. of	B. for	C. by	D. with
3. A. use	 	B. to use	C. using	D. used
4. A. and	B. so	C. but	 	D. because
5. A. badly	B. good	C. better	D. best
6.A. highlight	B. mean	C. know	D. guess
B. WRITING
I.Complete each sentences so that the meaning stays the same(1.5pts)
1. The teacher said to me “ You should improve your English”. 
 The teacher said that ....................................................................................................................
2. Nam sait to Hoa “ Can you turn on the television?” .
 Nam asked Hoa...........................................................................................................................
3. The teacher said to us " Don't talk in the class".
 The teacher asked us .................................................................................................................
II. Write a letter , using the given cues(1.5pts).
 Dear Mom and Dad,
1. I/glad / tell / you / that/ I/ going/ join / Y & Y Green Group.
.2. The Y & Y/ holding/ environment month.
3. We/ hope/ give/ green color/ city/ and / earn money/ our school Y & Y. 
C. SPEAKING
*Choose the most suitable word or phrase to fill in the blanks.(0.5 pt)
1. Ba: Can you do me a favor, Hoa ? 	 Hoa : .
A. Yes. Thank you	B. Sure. That’s very kind of you	
C. Sure. What can I do for you ?	D. No problems
2 . Nam: How much time do you spend on English ? - Susan : 
	A. After school	C. More than two hours	B. Read English stories	D. My sister
D. PRONUNCIATION
*Choos the word that has the underlined part pronunced differently from others:(0.5 pt)
3. A. places	B. notes	C. sentences	D. houses
4. A. postcard	B. social	C. enroll	D. improve 
E. VOCABULARY AND GRAMMAR
*Choose the most suitable word or phrase to fill in the blanks.(3.0 pts)
5. The Youth Union’s aims and principles have been . for the young Vietnamese people of today and tomorrow. 	
A. guidelines 	B. personality	C. presidents	 D. citizenships
6. .............. do they water trees and flowers in the garden?- On November 10.
A. Where	B. When	C. How often 	D. How
7. She  her second semester report last month.
A. receives	B. received	C. will receive	D. is receiving
8. The new wife was very . to Little Pea, so she had to do chores all day. 
	A. cruel	B. upset	C. excited	D. magical
9. Her English is very good, so she speaks English ........................
	A. well	B. good	C. bad	D. badly
10. Peter and Susan can’t speak and hear. They are  children . 
	A. handicapped 	B. beautifull 	C. intelligent	D. poor
11. Nam’s mother told him . too fast
A. shouldn’t drive	B. should drive	C. not to drive	D. drive
12. My brother enjoyed.. badminton. 
	A. playing 	B. play	C. to play 	D. played 
13. His mother is proud  him A. from	B. of	C. to	D. with
14 .We have a meeting . 7.30 and 9.30
	A. at	B. on	C. in	D. between
15. We joined in the volunteer club to  funds for the poor children and homeless people.
A. do	B. give	C. take	D.raise
16. Nga must fill out this .. form to enroll for the activities for this summer..
	A. apply 	B. applied	C. application 	D. applicable
GOOD LUCK!
KEY AND POINTS
THEME 198
A. PRONUNCIATION(0.5pts)
*Choos the word that has the underlined part pronunced differently from others (0.5pt-0.25pt/1s)
1. B	2. D	
B. VOCABULARY AND GRAMMAR(3pts).
*.Choose the most suitable word or phrase to fill in the blanks.(3.pts-0.25pt/1s)
 3. D	4. C	5.A 	6.B 	7.B	 	8.A	
 9.A	 	10.A 	11.C 	12.A 	13.B 	14.D
C. SPEAKING(0.5pts)
*Choose the most suitable word or phrase to fill in the blanks.(0.5pt- 0.25pt/1s)
 15. C	16. C
C.READING(3pts)
I. Reading the following passage and choose the best answer for each blank.(1.5 pts-0.25pt/1s )
1. D	 	2. C	3. B	4. A	5. C	6. A
II.Reading the passage below carefully and answer the questions .(1.5pts-0.5pt/1s)
1. The girl was called Little Red Riding Hood because of the red hood she always wore.
 (Because she always wore the red hood)
2. Yes , he did .
3. A woodcutter came to her grandmother’s house and cut the wolf open to rescue them.
D.WRITING(3pts)
I. Complete each sentences so that the meaning stays the same (1.5pts-0.5pt/1s).
1. The teacher said that I should improve my English.	
2. Nam asked Hoa to turn on the television. 
3. The teacher asked us not to talk in the class. 
II. Write a letter , using the given cues (1.5pts-0.5pt/1s).
 Dear Mom and Dad,
1. I am glad to tell you that I am going to join the Y & Y Green Group.
2. The Y & Y is holding an environment month
3. We hope to give more green color to the city and earn money for our school Y & Y 
THEME 186
A. READING(3pts)
I. Reading the passage below carefully and answer the questions .(1.5pts-0.5pt/1s)
1. The girl was called Little Red Riding Hood because of the red hood she always wore.
 (Because she always wore the red hood)
2. Yes , he did .
3. A woodcutter came to her grandmother’s house and cut the wolf open to rescue them.
II. Reading the following passage and choose the best answer for each blank.(1.5 pts-0.25pt/1s )
1. D	 	2. C	3. B	4. A	5. C	6. A
B.WRITING
I. Complete each sentences so that the meaning stays the same (1.5pts-0.5pt/1s).
1. The teacher said that I should improve my English.	
2. Nam asked Hoa to turn on the television. 
3. The teacher asked us not to talk in the class. 
II. Write a letter , using the given cues (1.5pts-0.5pt/1s).
 Dear Mom and Dad,
1. I am glad to tell you that I am going to join the Y & Y Green Group.
2. The Y & Y is holding an environment month
3. We hope to give more green color to the city and earn money for our school Y & Y 
C. SPEAKING(0.5pts)
*Choose the most suitable word or phrase to fill in the blanks.(0.5pt- 0.25pt/1s)
 15. C	16. C
D. PRONUNCIATION.
*Choos the word that has the underlined part pronunced differently from others (0.5pt-0.25pt/1s)
1. B	2. D	
E. VOCABULARY AND GRAMMAR(3pts).
*.Choose the most suitable word or phrase to fill in the blanks.(3.0pts-0.25pt/1s)
 3. D	4. C	5.A 	6.B 	7.B	 	8.A	
 9.A	 	10.A 	11.C 	12.A 	13.B 	14.D
 V. Home work : 
 Prepare Unit 7: getting started + Listen and read
VI. Comments
Người ra đề: Phạm Thị Kiều	Người duyệt: ....
MATRIX FOR THE BEGINNING OF THE YEAR TEST – GRADE 8
LANGUAGE AREAS 
AND 
SKILLS
WEIGHTING
TOPIC
RECONIGNATION
UNDERSTANDING
APPLICATION
TOTAL
PRONUNCIATION
5%
Pronunciation of final (e) s 
Pronunciation of some easy recognizing sounds
1/0.25/MC
1/0.25/MC
0.5pt
VOCABULARY
GRAMMAR
30%
VOCABULARY
Education: our past, study habits, the Young pioneers club. 
GRAMMAR
Tenses: Simple Past, Modal verbs: used to.
Prepositions of time: betwwen
Reported speech: ( Commands and Requests)
Adverbs of manner
Gerunds
1/0.25/ MC
 1/0.25/MC
 1/0.25/ MC
 1/0.25/ MC
1/0.25/ MC
1/0.25/ MC
1/0.25/ MC
1/ 025/ MC
 1/ 0.25/MC
1/ 0.25/ MC
1/0.25 /MC
1/0.25/ MC
3.0pts
SPEAKING
5%
Asking for favors and offering assistance
1/0.25 /MC
1/0.25/ MC
 0.5pt
READING
30%
2 reading comprehension tests (110-140 words) about 
- Education : Study habits, the Young Pioneer club
 4/0.25/MC
4/0.25/MC
4/0.25/MC
3.0pts
WRITING
30%
Writing about a letter to a friend, a letter telling about studying 
4/0.25/ Transformation
4/2.5-0.5 /guided writing
3.0pts
20/5.0
12/3.0
4/2.0
36/10
THE SECOND TEST ENGLISH – GRADE 8
Time : 45 minutes
( Học sinh khơng được làm bài vào đề )
A. PRONUNCIATION
*Choos the word that has the underlined part pronunced differently from others:(0.5 pt)
1. A. places	B. notes	C. sentences	D. houses
2. A. postcard	B. social	C. enroll	D. improve 
C. VOCABULARY AND GRAMMAR
*Choose the most suitable word or phrase to fill in the blanks.(3.0 pts)
3. We joined in the volunteer club to  funds for the foor children and homeless people.
A. do	B. give	C. take	D.raise
4. She has to stay at home to  her younger sister.
A. look for 	B. look up	C. look after	 	D. look over
5. The Youth Union’s aims and principles have been . for the young Vietnamese people of today and tomorrow. 	
A. guidelines 	B. personality	C. presidents	 D. citizenship
6. They practice yoga improve their health.
A. so that	B. in order to	C. so as 	D. All are correct
7. Ho Chi Minh Communist Young Union was .named from 1976.
A. normally	B. officially	C. offical	D. well
8. The new wife was very  to Little Pea, so she had to do chores all day. 
	A. cruel	B. upset	C. excited	D. magical
9. He knows he has to study really  for the next exam.
	A. hard	B. hardly	C. hardest	D. hardy
10. When my grandmother was young, she  live on a farm . 
	A. often 	B. used to	C. got used to	D. liked
11. Nam’s mother told him  too fast
A. shouldn’t drive	B. should drive	C. not to drive	D. drived
12. My brother enjoyed badminton last year. 
	A. playing 	B. play	C. to play 	D. played 
13. His mother is proud  him A. from	B. of	C. to	D. with
14 .We have a meeting  7.30a.m and 9.30a.m
	A. at	B. on	C. in	D. between
B. SPEAKING
*Choose the most suitable word or phrase to fill in the blanks.(0.5 pts)
15. Ba: Can you do me a favor, Hoa ? 	 Hoa : .
A. Yes. Thank you	B. Sure. That’s very kind of you	
C. Sure. What can I do for you ?	D. No problems
16. Nam: How much time do you spend on English ? - Susan : 
A. After school	C. More than an hour	B. Read English stories	D. My sister
C. READING
I. Reading the following passage and choose the best answer for each blank.(1,75pts)
There are different ways of learning new words. Some learners (17) a list and try to learn them by(18) . Others do not do like that. They write examples with new word in order to (19)how to use these words. Some of them learn new words by writing each word and its use on a small piece (20) paper and stick it somewhere in the house so as to remember it(21) ... They also underline or(22) . the words they want to learn.
Language learners should try different ways of learning words so as to find (3) the best way for themselves. Ask yourself the question: how should I learn words? 
17. A.read	B.listen	C. do	D. make
18. A. thinking	B. head	C. heart	D. heard
19. A. remember	B.to remember	C. remember	D. remembered
20. A. of	 B. on	C. in	D. with
21. A. badly	B. good	C. better	D. best
22. A. highlight	B. mean	C. learn	D. guess 
23. A. in	 B. out	C. on	D. of
II.Reading the passage below and choose one correct answer for each question.(1.25pts)
“Activation” is a charity. Its main aim is to provide activity breaks for teenagers from poor families in London. We choose children who would never have a holiday unless we helped. Every yer we organized charity events to raise money and we bring small groups of children here to the seaside, where they can swim and to sail .
Host families provide accommodation and look after the teenagers during their stay.
Note: charity: tổ chức từ thiện,	break(n): kì nghỉ,	unless(conj): trừ khi,	host(n): chủ
24. What is “Activation” ? ..
A. An organization 	B. A charity	C. A volunteer	D. A & B are correct 
25.The children who take part in the program are ..?
A. rich 	B. poor	C. sociable	D. hard-working
26. how can they raise money?
A. By organizing charity events 	B. By bringing small gropus of children to the seaside
C. By teaching chidren to swim 	D. No information
27. What does the word” they” in the line 4 refer to ?
A. families 	B. events	C. children	D. activites
28. Which of the following is true ?
A. Teenagers from rich familie in London can join the program.
B. The chidren must learn to swim and to sail.
C. “Activation” provides accommodation for the children.
D. Host families take care of the children during their stay.
D. WRITING	
I.Turn into reported speech in command and request (1.0pt)
1. The policeman said to us “ Don’t play soccer on the street” . 
 The policeman asked us.................................................................................................................
2. Nam said to Hoa” Could you give me your dictionary?” .
 Nam asked Hoa...........................................................................................

Tài liệu đính kèm:

  • docUnits 6. The young pioneers club (3).doc