Test for the first term time: 45 minutes

I. Listen and choose the correct word for each gap. [2,5p]

 From VOA Learning English, this is the Health Report.

 The way we ( 1 ) is important. In many ( 2 ) , the two choices are natural gas or electric-powered stoves.

 The World Health Organization warns that ( 3 ) . of people are dying every year from ( 4 ) air pollution.

 Indoor air pollution results ( 5 ) the use of dangerous fuels andcook-stoves in the

( 6 ) . . To help fight the problem, the WHO announced new guidelines aimed at ( 7 ) household pollutants.

 WHO officials say nearly ( 8 ) . billion people are unable to use clean fuels and technologies for cooking, ( 9 ) . and lighting ( 10 ) .

1. A. cook B. drink C. eat

2. A. countries B. nations C. cities

3. A. billions B. millions D. hundreds

4. A. upstairs B. outdoor C. indoor

5. A. to B. between C. from

6. A. home B. building C. cities

7. A. raising B. reducing C. keeping

8. A. five B. seven C. three

9. A. heating B. playing C. traveling

10. A. mining B. lighting C. buying

 

doc 9 trang Người đăng minhkhang45 Ngày đăng 16/03/2020 Lượt xem 22Lượt tải 0 Download
Bạn đang xem tài liệu "Test for the first term time: 45 minutes", để tải tài liệu gốc về máy bạn click vào nút DOWNLOAD ở trên
Name: ........................................ TEST for the first term
Class: 8.... Time: 45 minutes (12. 2014)
Teacher’s remarks
Mark
I. Listen and choose the correct word for each gap. [2,5p]
 From VOA Learning English, this is the Health Report.
 The way we ( 1 )  is important. In many ( 2 ) , the two choices are natural gas or electric-powered stoves.
 The World Health Organization warns that ( 3 )..   of people are dying every year from ( 4 )   air pollution.
 Indoor air pollution results ( 5 )   the use of dangerous fuels andcook-stoves in the 
( 6 ).  . To help fight the problem, the WHO announced new guidelines aimed at ( 7 )   household pollutants.
 WHO officials say nearly ( 8 ).  billion people are unable to use clean fuels and technologies for cooking, ( 9 ).   and lighting ( 10 ).   
1. A. cook	B. drink	C. eat
2. A. countries	B. nations	C. cities
3. A. billions	B. millions	D. hundreds
4. A. upstairs	B. outdoor	C. indoor
5. A. to	B. between	C. from	
6. A. home	B. building	C. cities
7. A. raising	B. reducing	C. keeping
8. A. five	B. seven	C. three
9. A. heating	B. playing	C. traveling
10. A. mining B. lighting	C. buying
Answers:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
II / PHONETICS : (1p)
 Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.
1. a. tiger 	 	b. fire	 c. stripe	 d. prince 
2. a. equipment 	b. upset 	 c. end 	 d. help
 Choose the word whose main stress is placed differently from the others 
1. A. favor	 B. able	 C. support D. offer
2. A. garden	 B. enroll C. sidewalk D. drawing
1-
2-
3-
4-
LANGUAGE FOCUS 
IV. Choose the correct answer. (1,5pt) 
1. I haven’t spoken to her...she went to London
A. when	B. while	 C. since	 D. for
2. She is wearing a hat.mine.
A. 	as	 B. like	 C. to	 D. the same
3. The film was than the book.
 A. more exciting B. more excited C. the most exciting D. the most excited
4. These boxes
 A. too heavy for carrying	 B. too heavy to carry	 
 C. too heavy can’t carry	 D. Heavier to carry
5. There is a big difference.British and German schools.
A. 	between	 B. from	 C. with 	 D. of
6. I enjoy _____ to music.
 A. listen B. to listen C. listening 	 D. for listening
1-
2-
3-
4-
5-
6-
IV. write the correct form of the verbs in brackets .[ 1p ]
1. The children must (be)....................... back by six o’clock.
2. Columbus (discover).............. America more than 400 years ago.
3. She (have).......................lunch at 11.30 every day.
4. I (live) ....................... in Do Son Commune for 10 years.
1
2
3
4
VII. Choose the word (a, b, c, or d) that best fits each of the blank spaces. [2]
Harry starts work (17)______ half past six. He delivers papers every day of the week, from Monday to Saturday, but not (18)_____ Sundays. He works (19)_____ the mornings before school and (20)_____ the afternoons after school. He usually finishes work (21) ______ six o’clock.
Harry says, “(22)______ the summer, the job is OK, but (23) _____ December and January, the weather is very cold! I like this job. I get a lot of
exercise, and the money is good. I’m saving my money in the bank (24)_____the moment for a holiday in Spain.”
1. a. in 	 b. at 	c. on 	d. a & b
2. a. in	 	b. at 	c. on 	d. between
3. a. in 	 b. at 	 c. on 	d. Ø
4. a. in 	 b. at 	c. on 	d. when
5. a. in	 	b. at 	c. on 	d. since
6. a. in 	 b. at 	c. on 	d. Ø
7. a. in 	 b. at 	c. on	d. from
8. a. in 	 b. at 	c. on 	d. of
1-
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
Write [2,5]
VIII.Rewrite these sentences as suggested.
Mary can’t play volleyball because she is too short.
Mary isn’t	
Lan spends 3 hours a day doing her homework. 
It takes Lan	
 Mary said to John “ Can you carry my suitcase?”
Mary	
Let’s go shopping.
How about	?
 “Don’t come to class late again”, Mr. An said to Long.
Mr. An told 	
Name: ........................................ TEST for the first term
Class: 8.... Time: 45 minutes (12. 2014)
Teacher’s remarks
Mark
LISTEN
I. Listen to Angela’s dialogue and choose the best answer. (2pt)
1-
2-
3-
4-
II. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.
1. a. tiger 	 	b. fire	 c. stripe	 d. prince 
2. a. equipment 	b. upset 	 c. end 	 d. help
3. a. kitchen 	b. chores	 c. school	 d. choose
4. a. memory	b. try	 	 c. directory 	 d. neccessary
III / PHONETICS : (1pt)
 A \ Choose the word whose main stress is placed differently from the others : 
1. A. favor	 B. able	 C. support D. offer
2. A. garden	 B. enroll C. sidewalk D. Drawing
3. A.Interest B.explain C. Hobby D.tutor
4. A.Assistance B.similar C. register D.citizen
5. A.Voluntary B.academic C.application D. education cbbaa
B \ Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others 
3.A. buffalo B.wisdom C.rope D.clothes.
4.A .equipment B. upset C.end D. help
1-
2-
3-
4-
LANGUAGE FOCUS 
IV. choose the correct answer. (1,5pt) = 8 cau
1. I haven’t spoken to her..she went to London
A. when	B. while	 C. since	C. for
2. She is wearing a hat.mine.
A. 	as	 B. like	C. to	C. the same
3. The film was than the book.
 A. more exciting 	 B. more excited 	 C. the most exciting 	D. the most excited
4. These boxes
A. too heavy for carrying	 B. too heavy to carry	 
 C. too heavy can’t carry	 D. Heavier to carry
5. There is attention big difference.British and German schools.
A. 	between	 B. from	 C. with 	 D. of
II. Choose the word or phrase that best completes each unfinished sentence below or substitutes for the underlined word or phrase.
7. I enjoy _____ to music.
a. listen 	b. to listen 	 c. listening 	 d. for listening
8. Yesterday I _____ to the cinema.
a. go 	b. will go 	 c. went 	 d.has go
9. John was born in Salzburg ______ 2000.
a. in 	b.on 	 c.at 	 d.since
10. I used _____ fishing.
a. enjoy 	b.to enjoy 	 c.enjoying 	 d.to enjoying
11. It’s getting dark now. Shall I turn on the light?
A. gets	B. will get	C. is getting	D. is going to get
12. Could you help me, please ?
 A. Yes, certainly	 B. How can I help	 
 C. Yes, you can help. D. A &B are correct
1-
2-
3-
4-
5-
6-
IV. write the correct form of the verbs in brackets .[ 1p ]
1.The children must (be)................. back by six o’clock.
2.Columbus (discover).............. America more than 400 years ago.
Read . Read the following passage and choose the item (a, b, c, or d) that best answers each of the questions about it.
Dear Maria,
 At last! Hooray! We finished all our exams yesterday. The last one
was History. It was horrible. I think History is really difficult because I can’t remember all the facts and the dates.
I did seven subjects. The worst were Science and History. I found them very difficult. I always forget most of the things we’ve learned. 
The best subject this year was Geography, but we only had it twice a week. We’re going to Wales in the middle of August, to see my granddad. Would you like to come with us? Mum says it’s OK. Please write and tell me about your year at school. What was it like? Were your exams easy?
Bye for now.
Peter
25. This is a letter to _____ .
a. a friend 	 b. a sister 	c. a brother 	d. granddad 
26. How many subjects did Peter take exams?
a. two 	 b. four 	c. three	d. seven 
27. Peter was good at _____ .
a. Science	 b. History	 c. Geography 	d. Math 
28. What does the word ‘forget’ in line 6 mean?
a. not know 	 b. not remember 	 c. not understand 	d. not like III. Choose the words or phrases that are not correct in Standard English.
13. They are very proud about their new house.
 A B C D
14. My sister uses to play tennis a lot but she doesn’t play very often now.
 A B C D
15. It didn’t take her long to learn her lines with heart.
 A B C D
16. We took all the rubbish outside and burn it.
 A B C D
IV. Choose the word (a, b, c, or d) that best fits each of the blank spaces.
Harry starts work (17)______ half past six. He delivers papers every day of the week, from Monday to Saturday, but not (18)_____ Sundays. He works (19)_____ the mornings before school and (20)_____ the afternoons after school. He usually finishes work (21) ______ six o’clock.
Harry says, “(22)______ the summer, the job is OK, but (23) _____ December and January, the weather is very cold! I like this job. I get a lot of
exercise, and the money is good. I’m saving my money in the bank (24)_____the moment for a holiday in Spain.”
17. a. in 	 b. at 	c. on 	d. a & b
18. a. in	 b. at 	c. on 	d. between
19. a. in 	 b. at 	 c. on 	d. Ø
20. a. in 	 b. at 	c. on 	d. when
21. a. in	 b. at 	c. on 	d. since
22. a. in 	 b. at 	c. on 	d. Ø
23. a. in 	 b. at 	c. on	d. from
24. a. in 	 b. at 	c. on 	d. of
VI. answer the questions. (1pt)(Trả lời với thông tin từ phiếu điểm bên trên).
1. How is his reading?
A. It’s good. 	B. It’s bad C. It’s excellent D. It’s poor.
2. Is his listening excellent?
A. Yes, it is	 B. No, it isn’t C. No, it’s good D. B and C are correct.
1-
2-
Write
VII. Rewrite the sentences beginning with the words provided (1pt)
 1. “Shut the door.” He said to us.
 - He told us ................................................................................................................
 2. “Can you speak more slowly ?” asked she.
 - She asked me................................................................................................................
VIII. Use the given words to write the sentences (1m)
1. / He / ask / me / give / you / letter.
à2. / What / you / like / do / in / free time ?
à
Name: ........................................ . TEST 2
Class: 8.... Time: 45 minutes
Teacher’s remarks
Mark
LISTEN
I. Listen to Angela’s dialogue and choose the best answer. (2pt)
1. Where is Angela working at the moment?
 A. Britain B. the USA C. Asia D. France
2. Angela likes her job because she
 A. loves being in dangerous situations. B. never knows where she’ll go next.
 C. enjoys watching important events. D. earns money.
3. What did Angela bring home from Hong Kong?
 A. pictures B. Carpets C. furniture D. a pet 
4. What time does Angela’s working day begin?
 A. 8.30 am B. 6.30 pm C. 10.00 am	 D. 7. 30 
1-
2-
3-
4-
II / PHONETICS : (1pt)
 A \ Choose the word whose main stress is placed differently from the others : 
1. A. device	 B. socket	 C. steamer D. cupboard 
2. A. exhibition	 B. experiment C. precaution D. assistant
B \ Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others 
3.A. buffalo B.wisdom C.rope D.clothes.
4.A .equipment B. upset C.end D. help
1-
2-
3-
4-
LANGUAGE FOCUS 
III. choose the correct answer. (1,5pt)
1. She helped me ..the box
A. to carry	B. carried	 C. carrying	C. for carrying
2. The is people who can’t see.
A. 	deaf	 B. blind	C. mute	C. poor
3. When I was a child, I ..............follow my Mom to the market.
 A. used to 	 B. like 	 C. get used to 	D. usually
4. Nam participated.the recycling program of Y & Y organization.
A. on	 B. at	 C. of	 D. in
5. Nam is a good swimmer. He swims very ....................
A. 	good	 B. quick	 C. bad 	 D. well
6. Could you ......... me a favor, please ?
 A. make	 B. get	 C. do D. see
1-
2-
3-
4-
5-
6-
IV. write the correct form of the verbs in brackets .[ 1p ]
 1/ The doctor asked him ( not / smoke ) ............................................... any more.
 3/ I enjoy ( read ) ........................................ books very much. 
 3/ You should practice ( speak ) ................................ English every day.
 4/ My class ( have ) ................................ a picnic last week.
Read Read the report below:
Report card
Name: Nguyen An Viet
Class: 8A
Days present: 80
Behavior – Participation: S
Subject: English
Marking period: First Semester
Days absent: 3
Co-operation: B
Listening: B Speaking: C Reading: B Writing: A
A = Excellent B = Good
F = Fail S = Satisfactory
 C = Fair D = Poor
 U = Unsatisfactory
Comments: Viet’s grammar is very good. However, he should spend more time on pronouncing and speaking
Teacher’s signature
Mr. Cuong
Date: February 15th, 2011
Parent’s signature
Mr. Nam
V. Write True (T) for the right sentences and False (F) for wrong sentences 
 ( Chỉ cần đánh dấu vào ô Đúng (True), hoặc Sai (False).(1,5pt)
tRUE
FALSE
1
Viet wasn’t absent from school this semester.
2
His writing is better than his speaking. 
3
Viet’s grammar is really bad. 
VI. answer the questions. (1pt)(Trả lời với thông tin từ phiếu điểm bên trên).
1. How is his reading?
A. It’s good. 	B. It’s bad C. It’s excellent D. It’s poor.
2. Is his listening excellent?
A. Yes, it is	 B. No, it isn’t C. No, it’s good D. B and C are correct.
1-
2-
Write
VII. Rewrite the sentences beginning with the words provided (1pt)
 1. “Shut the door.” He said to us.
 - He told us ................................................................................................................
 2. “Can you speak more slowly ?” asked she.
 - She asked me................................................................................................................
VIII. Use the given words to write the sentences (1m)
1. / He / ask / me / give / you / letter.
à2. / What / you / like / do / in / free time ?
à
DAP AN DE THI LOP 8: V2
Lis: 1d
pro: 1d
TV +NP: 3,5
Read: 2,5
write: 2
II. choose the correct answer. [2.5p] 
1-A
2-B
3-A
4-C
5-D
6-D
7-A
8-C
9-C
10-B
III. write the correct form of the verbs in brackets .[ 2p ]
not to smoke
reading
speaking
had
IV. Read
tRUE
FALSE
1
Viet wasn’t absent from school this semester.
X
2
His writing was better than his speaking. 
X
3
Viet’s grammar was really bad. 
X
1. How was his reading?
V.
à It’s very good.
2. Is his listening excellent?
à No, it isn’t
VI:
to shut the door.
...to eat more fruits and vegetables.
to speak more slowly 
VII.
He asked me to give you this letter.
What do you like doing in your free time?
Woman: Do you want to go out one evening this week? 
Man: Sure. Are you free on Friday night?
Woman: Actually, no. My cousin is coming to visit me. 
Man: How about Thursday then? I have to work late on Wednesday.
Woman: Okay. Where shall we go? Shall we go out to dinner?
Man: I don’t have a lot of money at the moment. We could just meet at a bar for a drink, or you could come round to my place, and watch a DVD.
Woman: No, let’s go out. I know a great place called ‘The Orange Tree’. You can get two meals for six pounds on week nights.
Man: Two meals for six pounds? That’s very cheap! Okay, let’s eat out there then. Where is it?
Woman: Do you know Church Road?
Man: Yes, I used to go to music lessons in Love Lane. It’s just around the corner from Church Road. 
Woman: Well, The Orange Tree is on Potter Street. You go up Church Road and turn left near the bakery. 
Man: Okay. I’m sure I can find it. What time shall we meet up? Seven o’clock?
Woman: Well, I’ll probably take the bus into town. The six-forty bus gets into town at ten past seven. I can get to The Orange Tree by twenty past.
Man: That’s fine. Hey, can I bring a friend?
Woman: Sure. Anyone I know?
Man: My friend Charlie. He works at the sports centre. 
Woman: Yes, I think I met him at Anna’s party a few months ago. He likes skiing, doesn’t he?
Man: That’s right.
Woman: Sure, well bring him along. It will be nice to see him again. 
Man: And Charlie’s got a car, so he’ll be able to take you home at the end of the evening. 
Woman: Oh that would be good. I don’t like taking the bus late at night, and taxis are very expensive.
Man: Well, I’ll see you later this week then.
Woman: See you!

Tài liệu đính kèm:

  • docTEST 2. ENGLISH 8.doc